Politică de Retur

Vă returnam banii în 14 zile! Daca sunteti nemultumit de produsele noastre sau pur si simplu v-ati razgandit, in termen de 14 zile de la data livrarii, va returnam banii. ROHUSTLERS.RO se angajeaza sa va vireze banii inapoi in cont in termen de 14 zile de la data la care suntem informati de decizia de returnare a produselor.

Conditii returnare

     Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie sa fie in ambalajul original intact si sa nu prezinte urme de uzura. In momentul in care dezlipiti si folositi un sticker, nu mai puteti solicita returnarea produsului.
     Produsele personalizate (ex sticker realizat cu textul sau poza clientului, etc.) nu se returneaza conform legislatiei in vigoare (Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 sunt cele cuprinse in articolul 16 punctul c: Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.  Asadar produsele de tip stickere,  si alte produse personalizate facute pe comanda nu pot fi returnate.)

Returnarea produselor si inlocuirea acestora se face pe cheltuiala noastra in cazul in care:

– In comanda clientul a transmis o dimensiune, iar clientul a primit alta 
– In comanda clientul a transmis o culoare anume iar expeditia a fost facuta pe alta culoare-Clientul poate solicita in cele doua cazuri inlocuirea GRATUITA a produsului sau a comenzii fara alte costuri suplimentare sau returnarea integrala a banilor in termen de 14 zile. Mai mult decat atat, in ambele cazuri clientul pastreaza produsul deja primit, nu este nevoit sa-l returneze.- – Orice alte neclaritati vor fi rezolvate pe cale amiabila gasindu-se solutii optime pentru ambele parti.

In cazul in care un produs este neconform (exemplu: dimensiune diferita, culoare diferita, lipsa litera sau orice alt defect) va rog sa ne semnalati acest lucru folosind numarul de telefon afisat pe site sau adresa de email juscustom932@gmail.com pentru a rezolva cat mai rapid.

Produsele Digitale

Returul nu este disponibil pentru produse digitale cum ar fi eBooks, Cursuri samd.

*EXCEPȚIE*

Singurul produs digital pentru care oferim refund este cursul ”Short Video Automation”.

Pentru a fi eligibil pentru retur și pentru a preveni fraudarea comenzilor trebuie să respectați anumite cerințe:

  • Trebuie să urmariți și să aplicați cerințele din curs. (Strategiile de Marketing sunt testate și funcționează dar trebuie să le aplicați, nu puteți avea rezultate și nu puteți să învinuți site-ul ROHUSTLERS.ro daca nu ați aplicat ceea ce ați învățat!)

Prima cerință este să aveți cont pe cele 3 platforme: Tik Tok, YouTube Shorts și Instagram Reels.

A doua cerință este să postați tipul de conținut pe care l-ați văzut în curs, de minim 2 ORI pe zi pe fiecare cont de pe rețelele sociale timp de minim 70 de zile!

Garantăm că veți obține MINIM 5000 urmăritori SAU peste 1000 leads (potențiali clienți, emailuri colectate) în cele 90 de zile dacă postați de minim 2 ori pe zi pe fiecare cont timp de 80 de zile.

Clienții care nu respectă aceste cerințe nu vor putea beneficia de refund deoarece garantăm succesul strategiilor doar dacă sunt APLICATE. Nu puteți să obțineți aceste rezultate daca nu practicați lucrurile învățate.

Dacă respectați cerințele și totuși doriți să primiți banii înapoi, va recomandăm cu drag să ne trimiteți un e-mail la juscustom932@gmail.com.